fbpx

0538 920 9040 Fethiye Ölüdeniz Extrem Tatil Paketi Fiyatları

Fethiye Ölüdeniz Extrem Tatil Paketi Fiyatları

Extrem tatil paketleri; Adrenalini sever misiniz? Tam göğsünüzde hissetmek, ciğerlerinize dolan havayı geri verip vermeyeceğinizi bilmeden korkuya teslim olmak.. nasıl geliyor? Eğer hoşsa, Fethiye Ölüdeniz Extrem tatil paketi tam olarak sizlere göre. Planlı 4 gece 5 günden oluşan bu paketi direkt olarak satın alabileceğiniz gibi, yaptığınız eklemeler ile uzatadabilirsiniz. Sınırlı sayıda kişinin ağırlanabildiği bu tatil paketi o kadar hızlı tükeniyor ki, işin sonunda yalnızca erken rezervasyon yapanlar şanslı olabiliyor. Çünkü erken rezervasyon ile planlanan paket hem daha uygun fiyatlı, hem de kesin kayıt hakkı demek.

Fethiye Ölüdeniz Extrem Tatil Paketi Fiyatları
Fethiye Ölüdeniz Extrem Tatil Paketi Fiyatları

Fethiye Ölüdeniz Extrem tatil paketi genellikle arkadaşlarıyla ya da sevgilileriyle tatil yapacak kişilerin tercihidir. Fakat bu paketi merak eden, denemek isteyen ailelerin olduğunun da altını çizmek gerekir. Eğlencenin sonuna kadar hissedileceği bu paket dahilinde, kişi kendisi için en uygun odayı seçme hakkına sahiptir. Tatilin sonunda kişi gerçekten dinlendiğini ve eğlendiğini hissedecektir. Bu paketin kişi için büyük bir fırsat anlamına geldiğini unutmamak gerekir. Çünkü yoğun stresi tamamen ortadan kaldıracak bu tatilin, kişiye mental anlamda daha iyi hissettireceği aşikardır. Bunun yanı sıra, iş veya okul verimliliğini arttıracağının altını çizmekte fayda vardır. Dolayısıyla kişiler bu paketi değerlendirerek, kafaları rahat bir şekilde yaşamlarını devam ettirebilme imkanına sahip olacaklardır. Herkesin yılda en az bir kere tatil yapmasını öneren uzmanlar, bu tatillerin kişiye çok iyi geldiğinin altını ayrıca çizmektedir.

Fethiye Ölüdeniz Extrem Tatil Paketi İçeriği

Birbirinden güzel aktiviteleri içeren bu paket, kişilerin ekstra ekleyebilecekleri aktiviteleri de barındırmaktadır. Fethiye Ölüdeniz Ekstrem Tatil Paketi sunulan en kapsamlı ve en eğlenceli tatil paketidir. Pek çok kişiye hitap etmesi dolayısıyla çok hızlı tükenmektedir. Dolayısıyla kişiler yer bulmak için eylülü beklemek istemiyorsa, erken rezervasyon yaptırmayı unutmamalıdır.

Fethiye Ölüdeniz Ekstrem Tatil Paketi İçeriği:

  • Paketin içerisinde kalınacak oda, kişi sayısına ve kişinin isteği doğrultusunda belirlenebilmektedir. Kişiler apart otel, üç yıldızlı otel, her şey dahil otel ve villa seçenekleri arasından kendilerine en uygun paketi seçebilir.
  • Paketin içerisinde safari, şelale gezisi, bungy jumping, yamaç paraşütü ve tekne turu bulunmaktadır. Kişiler tatillerini uzatmak istediklerinde ayrıca etkinlik ekletme şansına sahip olmaktadır.
  • Tatil boyunca mevcut yemek seçenekleri kişi tarafından belirlenebilir.
  • Tatil süresi kişi tarafından belirlenebilir.
  • Kişiler için en uygun fiyat seçeneklerinin göz edildiği bu tatil paketinde, yer bulabilmek ve daha da uygun fiyat seçeneklerini değerlendirebilmek adına, erken rezervasyon seçeneğini mutlaka değerlendirmek gerekmektedir.
  • Fethiye Ölüdeniz Extrem Tatil Paketi Fiyatları 2023 | 2024 | 2025 | 2026 hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0538 920 9040 nolu hattımızı arayabilirsiniz. 

Yorum bırakın