fbpx

Fethiye Ölüdeniz Otel Fiyatları

Fethiye Ölüdeniz Otel Fiyatları

Fethiye Ölüdeniz Otel Fiyatları; Ölüdeniz civarında tatil yapmayı sevenler için oldukça sık araştırılan konulardan biridir. Her yıl tatil planları yaparken akla gelen ilk şey konaklama olmaktadır. Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanarak en uygun fiyatlar ile tatil yapmak isteyen herkes Ölüdeniz Otel fiyatları hakkında araştırma yapmakta. Ölüdeniz aktiviteleri, Ölüdeniz otel fiyatları ve çok daha fazlası hakkında merak ettiklerinizi bu yazımızda derledik. İşte Fethiye Ölüdeniz Otel Fiyatları ne kadar, Fethiye tatil paketi fiyatları ne kadar hakkında merak edilenler.

Fethiye Ölüdeniz Otel Fiyatları
Fethiye Ölüdeniz Otel Fiyatları

Fethiye Ölüdeniz Otel Fiyatları

Ölüdeniz hem yabancı hem de yerli turistleri ile her yıl yüzbinlerce kişiyi ağırlamaktadır. Sakin bir tatil isteyenlerin, aktiviteler ile maceraperest bir tatil isteyenlerin, doğa severlerin ve çok daha fazlasının tercih ettiği bir yer olarak neredeyse her talebi karşılamaktadır. Ölüdeniz otelleri hizmet, konaklama tipi gibi birçok faktöre göre fiyat konusunda farklılaşmaktadır. Size en uygun Ölüdeniz otelini bulmak ve Fethiye Ölüdeniz Otel Fiyatları hakkında merak ettiklerinize ulaşmak için www.tatil365gun.com adresini ziyaret edebilir, otelleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Ölüdeniz Aktiviteleri

Ölüdeniz aktiviteleri, Ölüdeniz civarında tatil yapmak isteyen birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Ölüdeniz civarında yapılan birçok aktivite vardır. Bu yazımızda en çok tercih edilen Ölüdeniz aktiviteleri ve Ölüdeniz tatil paketleri hakkında merak ettiklerinizi bulabilirsiniz.

1. Ölüdeniz Tekne Turu

Ölüdeniz, manzarası ile insanı büyüleyen ve baktıkça baktıran bir denizdir. Eğer Ölüdeniz civarına tatil yapmak için geldiyseniz mutlaka Ölüdeniz Tekne turu gerçekleştirin. Ölüdeniz tekne turu kapsamında eğlence, deniz, sakinlik, güneş, koyda yüzme fırsatı ve çok daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Ölüdeniz tekne turu güzergahları aşağıdaki gibidir:

  • Mavi Mağara (20 dakika)
  • Kelebekler Vadisi(1 saat)
  • Akvaryum koyu (1 saat)
  • Saint Nicholas adası (1 saat)
  • Soğuk su koyu (30 dakika)
  • Deve plajı (1 saat)

2. Fethiye Jeep Safari Turu 

Her gittiğinizde tekrar tekrar yapmak isteyeceğiniz bir başka aktivite de Jeep Safari Turu olacağına eminiz. Çünkü tura katılan herkes çok memnun kalıyor. Tam bir adrenalin turu olacağını şimdiden söylemek mümkün. Jeep safari turu içerisinde hiç bilmediğiniz yollardan geçecek, dağlara tırmanacak, dereleri görecek hatta ıslanıp çamura bile bulanma ihtimali ile karşı karşıya gelebileceksiniz. Çam ormanlarının temiz havası ise turun en sakin kısmı olabilir.

Fethiye Dalış Fiyatları
0538 920 9040 Fethiye Dalış Fiyatları

3. Ölüdeniz Tüplü Dalış Aktiviteleri

Ölüdeniz sadece civarı ile değil denizinin içi ile de bir hayli ünlü olan yerlerden biridir. Ölüdeniz’in içinde tüplü dalış aktiviteleri ile hiç görmediğiniz canlıları görebilir, onlarla fotoğraf çekinebilir ve deniz canlıları arasında vakit geçirebilirsiniz. Dünyanın birçok harikası hakkında bilginiz olabilir ancak denizler dünyanın en saklı ve en harika yerlerinden biridir. yüzbinlerce canlıya ev sahipliği yapan Ölüdeniz’e misafir olmak için tüplü dalış etkinliği harika bir fırsat olabilir.

4. Yamaç Paraşütü ile Huzuru Havada Yakalayın

Yamaç paraşütü yapmak havada bir kuş misali süzülmenin nasıl bir his olduğunu anlamanızı sağlayabilir. Yamaç paraşütü aktiviteleri ile Ölüdeniz’e tepeden bakma fırsatını yakalayın. Havadayken birkaç fotoğraf çekinmeyi de unutmayın. Adrenalin, huzur, sakinlik ve daha birçok duyguyu aynı anda yaşayacağınız yamaç paraşütü aktivitesini mutlaka deneyin.

Yamaç paraşütü, safari gibi birçok aktivite Ölüdeniz bölgesinde sıklıkla tercih edilen aktivitelerdendir. Eğer Ölüdeniz otel rezervasyonunuzu yaptırdıktan sonra bu aktivitelerin her birini denemek için Fethiye tatil paketleri seçeneklerini inceleyebilir ve birden fazla aktiviteye tek bir tatil paketi ile ulaşabilirsiniz. Tatilini planlamak ile saatler harcamayın rezervasyonlarını ve paketlerinizi satın aldıktan sonra uygun fiyatla tatil yapmanın tadını çıkarın.

Fethiye Tatil Paketi Fiyatları
0538 920 9040 Fethiye Tatil Paketi Fiyatları

Fethiye Ölüdeniz Otelleri Tatil Paketi 

MİNİ PAKET: YAMAÇ PARAŞÜTÜ + ÖLÜDENİZ TEKNE + JEEP SAFARİ

STANDART PAKET : YAMAÇ PARAŞÜTÜ + DALIŞ + JEEP SAFARİ 

EKONOMİK PAKET : FETHİYE TEKNE TURU + JEEP SAFARİ + DALYAN TEKNE TURU

ADRENALİN PAKET: YAMAÇ PARAŞÜTÜ + JEEP SAFARİ+ BUNGY JUMPING

EXTREM PAKET: YAMAÇ PARAŞÜTÜ + JEEP SAFARİ + BUNGEE JUMPING + FETHİYE TEKNE TURU 

Fethiye Ölüdeniz Otel Fiyatları

Fethiye Ölüdeniz Otel Fiyatları hakkında bilgi almak için 0538 920 9040 numaralı destek hattını arayabilirsiniz.

Yorum bırakın