fbpx

0538 920 9040 Fethiye 3 Gece 4 Gün 2 Aktiviteli Eko 2 Tatil Paketi Fiyatları 2021 | 2022 | 2023

[huge_it_slider id=”279 “]

Fethiye de tatil yapacak misafirlerimiz için hazırladığımız Fethiye, Ölüdeniz, Çalış, Ovacık ve Hisarönü Otelleri tatil paketi ile konaklama ve aktivitelerin rezervasyonu için zaman kaybı yaşamazsınız. Fethiye, Ölüdeniz, Çalış Plajı, Ovacık ve Hisarönü bölgesinde tercih edeceğiniz hotellerimizden rezervasyonunuzu yapar, yine tercih edeceğiniz tatil paketinin programını size sunarız. Fethiye, Ölüdeniz, Çalış, Ovacık ve Hisarönü otelleri tatil paketleri etkinliğine katılmak için belirli gün, ay ve hafta programı yoktur. Sizin tercih edeceğiniz Fethiye, Ölüdeniz, Çalış, Ovacık ve Hisarönü Otelleri için 3 Gece 4 gün konaklama dahil aktiviteli tatil paketi fiyatları misafirlerimize en uygun fiyatlar ile sunulmaktadır. Fiyatlarımız kişi sayısı, seçeceğiniz otele, aparta, tatil evi ve villaya göre değişiklik göstereceğinden öncelikle konaklama tercihinizi yapmanızı rica ederiz. 

Fethiye 3 Gece 4 Gün Tatil Paketleri

Fethiye tatil paketleri için planlanan aktivite sıralaması bilgi amaçlı olup, hava şartlarına ve yoğunluk durumuna göre değişiklik gösterebileceğini belirtmek isteriz.

Fiyatımıza dahil olanlar

✓Konaklama ✓ Hotel de Sabah Kahvaltısı ✓Aktiviteler için hotel transferi (alınma ve bırakma) Not: Yürüme mesafesinde aktiviteler için geçerli değildir. ✓Katılacağınız turlardaki öğle yemekleri Not: Yamaç Paraşütü ve Bungy Jumping hariç ✓Katılacağınız aktivitelerde sigorta ✓Rehberlik hizmeti

Extra ücret olan hizmetler

✓Fethiye den hotele olan ulaşım ücreti ✓Otelde alınan içecekler ✓Otelde kahvaltı haricinde alınan yemekler ✓Ören yerleri giriş ücreti ✓Turlarda alınan içecekler ✓Kişisel harcamalar ✓Belirtilen bölgelerin dışında kalan otel ve adreslerden Letoonia Hotel ve Hillside Hotel transferleri ek ücret talep edilmektedir.

Fethiye Otelleri Tatil Paketleri
Fethiye Otelleri Tatil Paketleri 0538 920 9040

Sizin için oldukça ekonomik Fethiye, Ölüdeniz, Çalış, Ovacık ve Hisarönü tatil paketlerinden faydalanmak için tatil dönemlerindeki yoğunluğu göz önünde bulundurarak erken rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz. Misafir odaklı Fethiye, Ölüdeniz, Çalış, Ovacık ve Hisarönü tatil paketleri ile size sunulan Fethiye tatil fırsatlarını kaçırmayın…

Fethiye de ki hotelinize ulaşım misafirimize aittir. Dalaman Hava Limanından Fethiye Otogarına ulaşım için Muttaş, Havaş servislerini kullanabilirsiniz.

Neden tatil365gun.com dan tatil paketi almalıyız ?

Fethiye’yi tercih edecek misafirlerimiz öncelikle  hotel, apart ve villa daha sonra yapmak istedikleri aktiviteleri araştırmaktadırlar. Konaklama rezervasyonu yaptırdıktan sonra Fethiye geldiklerinde ise aktivite için ofisleri gezip fiyat araştırması yaparken tatil günlerini burada harcadıkları gibi aynı zamanda yoğunluktan dolayı da birçok aktivite için yer bulamadıkları olmuştur.  Biz tatil365gun.com ekibi olarak sizlere tatile çıkmadan hotellerimizi ve tatil paketlerimizi sizlere sunarak karar vermenize yardımcı oluruz. Bu sayede Fethiye tatiline gelmeden önce hotel, apart, kiralık tatil evi ve kiralık villa ile yapmak istediğiniz aktivitelerin rezervasyonunu yapar size de tatilinin keyfini ekonomik olarak sunarız.

Birçok tatil paketlerin de konaklama yapacağınız hoteller de, apartlar daki  fiyatlar misafirlerin aynı odada kalmasına rağmen 1-2 ve 3 kişi için aynı  fiyatlandırma yapılmaktadır. Bizim fiyatlarımız da misafirler aynı odada kalması durumunda kişi sayısına göre fiyatlarımız düşmektedir. tatil365gun tatil paketlerinde bu fiyat politikasına rastlamazsınız.. Misafir memnuniyetinin ön planda olduğu tatil paketlerimiz için sizi de Fethiye ye bekleriz.

Rezervasyon ve Ödeme

Hoteliniz ve tatil paketi için rezervasyonunuz personelimiz tarafından yapıldıktan sonra ödeme için ön ödeme (kaparo) yatırmanız gerekmektedir. Ön ödemeniz konaklama ve aktiviteleri (tatil paketini) kapsamaktadır. Ön ödemeyi Hesap numaramıza Eft, Havale olarak yapabilir kalan tutarı ise ister nakit isterseniz kredi kartı olarak ödeme yapabilirsiniz.

İptal ve İade Şartları

Rezervasyon iptalinizi tatilinize 1 haftaya önceye kadar yapabiliyor kesinti olmadan yapmış olduğunuz ön ödemeyi (kaporayı) kesintisiz iade ediyoruz. Tatilinize daha kısa süre kaldığından ön ödemenin % 30’nun ödemesini yapamıyoruz. Tatildeyken katılacağınız aktivitelerin iptali için ise 1 gün öncesinden haber vermeniz gerekmektedir.

Fethiye tatil paketi ne kadar ?

Fethiye tatil turları fiyatı

Fethiye tatil paketi programı.

Fethiye 4 gece 5 gün tatil paketi fiyatları

Fethiye tatil paketleri fiyatları 2021 | 2022 | 2023

 

 

Yorum bırakın