fbpx

Fethiye Ölüdeniz Tüplü Dalış Ücretleri

Fethiye Ölüdeniz Tüplü Dalış Ücretleri

Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış ücretleri;  yamaç paraşütünden sonra herkesin yapmak istediği aktivitelerin başında gelmektedir. Bir çok tatilci dalış yapmak istemelerine rağmen suda boğulma tehlikesini ve iyi yüzme bilmemesini düşününce Fethiye Ölüdeniz de tüplü dalış yapmaktan vazgeçmektedir. Peki Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış turları için herkesin aklındaki soruları birlikte cevaplayalım. Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış turlarını kimler yapabilir ? Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış hangi aylarda yapılır ? Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış ücretleri ne kadar ? Dalış turunda özel kıyafet getirmemiz gerekli midir ?

* Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış turlarını kimler yapabilir ?

Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış turu için Sualtı Federasyonun belirlediği 14 yaş’ ın üzerindeki ve sağlık problemi olmayan herkes tüplü dalış yapabilir. İlk kez dalış yapacak kişiler 5-7 metreye dalış yapabilirler. Dalış yaparken mutlaka yanlarında eğitmenle tüplü dalış yapmaktadırlar.

Fethiye Ölüdeniz Dalış Fiyatları 2023 - 2024 -2025
Fethiye Ölüdeniz Tüplü Dalış Ücretleri

Fethiye Ölüdeniz Tüplü Dalış Ücretleri 2023 | 2024 | 2025

* Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış hangi aylarda yapılır ?

Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış turu 12 ay yapılmaktadır. Fakat çoğunlukla yaz döneminde tatile gelenler tüplü dalış yaptığı için tatil aktivitesi olarak bilinmektedir. Bir çok tatilcide Fethiye Ölüdeniz Babadağ Yamaç Paraşütü için yaz aylarında yapıldığını düşünmektedir. Oysa ki Fethiye de su sıcaklığı diğer bölgelere göre daha ılıman olduğunu da hatırlatmak isteriz. Fakat yaz yoğunluğunu da göz önünde bulundurursak Ekim sonuna kadar Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış yapılmaktadır.

* Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış ücreti ne kadar ?

Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış ücreti 2023 | 2024 | 2025 yıllarında günlük yaşam şartlarındaki artış gibi tüplü dalış ücretleri de artış gösterecektir. Tüplü dalış ücretleri dalış yapacağınız döneme göre değişiklik göstermektedir. Fethiye Ölüdeniz  tüplü dalış ücretleri 2023 | 2024 | 2025 için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

* Dalış turunda özel kıyafet getirmemiz gerekli midir ?

Fethiye Ölüdeniz dalış turları için özel kıyafet getirmenize gerek yoktur. Dalış teknemizde misafirlerimiz için farklı bedenlerde dalış kıyafeti bulunmaktadır. Dalış yaparken kıyafetiniz ve dalış tüpü teknede verilecektir. Siz normal deniz kıyafetiniz olan şort, mayo, bikini vb. ile tüplü dalış yapmaya gelebilirsiniz. 0538 920 9040 Fethiye Ölüdeniz Tüplü Dalış Ücret 2023 | 2024

Fethiye Ölüdeniz tüplü dalış ücretleri 2023 | 2024 | 2025 yılları tüplü dalış rezervasyonu ve Fethiye 4 gece 5 gün tatil paketleri için sorularınız için 0538 920 9040  hattımızdan arayabilirsiniz.

 

Yorum bırakın