fbpx

0538 920 9040 Fethiye Ölüdeniz Mini Tatil Paketi Fiyatları

Fethiye Ölüdeniz Mini Tatil Paketi Fiyatları

Fethiye; Tatiller kişilerin yorgunluklarını atmaları, geri döndüklerinde daha verimli çalışmaları ve kafalarını rahatlatmaları için planlanan organizasyonlardır. Çok zamanı olmayan ancak kısacık da olsa güzel ve kaliteli bir tatil yapmak isteyen kişiler için hazırlanmış Fethiye Ölüdeniz Mini Tatil Paketi, kişilerin yorgunluklarını alacak ve kısa zamana yayılmış mükemmel bir tatil fırsatı sağlayacaktır. Müşterileri için her daim konforu en üst düzeyde tutan otellerimizde sağlanan hizmetler, en iyi şekilde hazırlanmıştır. Kişiden kişiye değişecek şekilde oluşturulmuş paketlerimiz arasından, kişilerin kendileri için en uygun seçenekleri belirleyebilme şansları vardır.

Fethiye Ölüdeniz Mini Tatil Paketi, kaliteli, konforlu ve rahatlatıcı bir tatil yapmak isteyen, ancak yeterince bütçesi olmayan kişiler için uygunluk sağladığı gibi, az vakti olup iyi bir tatil yapmak isteyen kişiler için de avantajlıdır. Diğer tatil paketlerine göre süresi daha az olan bu paket, bazı kişiler için daha konforlu bir seçenektir. Kişinin kendi isteğine, ihtiyacına ve en önemlisi zamanına ve bütçesine göre belirleyebileceği tatil paketleri içerisinden, kişiler istedikleri tatil paketini tercih edebilme şansına sahiptir.

Fethiye Ölüdeniz Mini Tatil Paketi Fiyatları
Fethiye Ölüdeniz Mini Tatil Paketi Fiyatları

Fethiye Ölüdeniz mini tatil paket hizmeti içerisinde yer alan detaylar, kişilerin çok sık merak ettikleri konular arasında yer almaktadır. Kişiler paketlerin içeriklerini bilerek tatillerini organize ettiklerinde, yapılan tatilden maksimum verim almaktadır. Kişinin tatil boyunca kafasının rahat olmasını sağlayabilmek adına tercih edebileceği bu seçenek, oldukça avantajlıdır.

Fethiye Ölüdeniz mini tatil paketi hizmeti içerisinde:

  • Bir haftaya kadar süreli tatil süresi bulunmaktadır. İsteyen kişiler bu tatili uzatma imkanına sahiptir.
  • Sabah kahvaltısı bu pakete dahildir. Kişiler açık büfe kahvaltıdan kendilerine en uygun ürünleri seçebilme ve havuz kenarında harika bir kahvaltı yapabilme imkanına sahip olacaklardır.
  • 25-40 metrekare odalarda kalma fırsatına sahip olacaklardır. Odalarda buzdolabı, giysi dolabı, geniş bir yatak ve televizyon bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bazı odaların balkonunu da mevcuttur.
  • Kişiler istelerse odalarına servis yaptırabilme şansına sahiptir. Otel restoranımız ve barımız, 7/24 açık hizmet vermektedir.

Fethiye Ölüdeniz Mini Tatil Paketi Fiyatları

Fethiye Ölüdeniz mini tatil paketi fiyatları kişilerin bütçesini olumsuz etkilemeyecek şekilde hazırlanmıştır. Tatil paketleri arasında en uygun fiyat seçeneklerine sahip olduğunun altını çizmekte fayda vardır. Bunun yanı sıra, Fethiye’de muhteşem bir tatil yapmayı planlayan herkes, aldıkları bu hizmeti çok sevmektedir. Kalınacak süre, odanın büyüklüğü, ekstra oda servisi gibi seçenekler fiyatları değiştirme ihtimaline sahip olduğundan fiyatlarla ilgili net bir bilgi vermek mümkün değildir. Ancak kişiler, erken rezervasyon ile en indirimli tatil seçeneklerini değerlendirebilir.

Fethiye Ölüdeniz Mini Tatil Paketi Fiyatları 2022 | 2023 | 2024 | 2025 hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0538 920 9040 nolu hattımızı arayabilirsiniz. 

Yorum bırakın