fbpx

0538 920 9040 Fethiye Ölüdeniz Klasik Tatil Paketi Fiyatları

Fethiye Ölüdeniz Klasik Tatil Paketi Fiyatları

Fethiye; Ölüdeniz’in en çok sevilen ve en çok tercih edilen tatil paketleri arasında yer alan Fethiye Ölüdeniz Klasik tatil paketi, özellikle çocuklu ailelerin tercih edebileceği eğlenceli bir tatil seçeneğidir. Bu paketten daha çok aileler ve çiftler faydalanmaktadır. Fakat arkadaş gruplarının da sık sık bu tatil paketini tercih ettiğine değinmekte fayda vardır. Tatilin merkezi olan Fethiye’de en uygun fiyatlı tatil seçeneklerini değerlendirmek isteyen kişiler, bu paketlerden yararlanarak dinlendirici ve bir o kadar da eğlenceli tatiller yapabilme imkanına sahip olacaklardır.

Fethiye Ölüdeniz klasik tatil paketi farklı aktivitelerin bulunduğu bir tatil paketi olmasının yanı sıra, kişiye mental açıdan da kendini çok iyi hissettirmektedir. Araştırmalar yılda en azından bir kere tatil yapan kişilerin, daha yüksek iş veya okul verimliliği gösterdiğini belirtmektedir. Sebebi kişilerin stresi boşaltması ve rahatlamasıdır. Kişiden kişiye değişiklik gösteren aktivite tutkusu, farklılaştırılabilmekte ve bu pakete yeni etkinlikler eklenebilmektedir. Genellikle 4 gece 5 gün olarak planlansa da, zaman zaman gün sayısı arttırılabilmektedir. Kişi kendi tatil planını kendi organize edebilmekte ve en uygun fiyat seçeneklerini değerlendirebilme şansına sahip olmak için https://www.instagram.com/tatil365gunn/ adresini takip edebilirsiniz

Fethiye Ölüdeniz Klasik Tatil Paketi Fiyatları
Fethiye Ölüdeniz Klasik Tatil Paketi Fiyatları

Fethiye Ölüdeniz Klasik Tatil Paketi İçeriği

Birbirinden farklı aktivitelerin bulunduğu Fethiye Ölüdeniz klasik tatil paketi için, kişi kendine ve geleceği kişi sayısına en uygun oda seçeneklerini değerlendirebilmektedir. Daha çok serbest zamanının sunulduğu bir paket olması dolayısıyla sevilen bu hizmet, oldukça kapsamlıdır. Ölüdeniz’i gerçekten keşfetmek isteyen kişilerin tercih edebileceği bu paketin en can alıcı noktası, paketin içerisinde dalış seçeneğinin bulunuyor olmasıdır. Bazılarını korkutan bu aktivite, diğer aktiviteler ile yer değiştirilebilir ya da Ölüdeniz gerçekten keşfedilerek, farklı bir yaşama çıplak gözle bakılabilir.

Fethiye Ölüdeniz klasik tatil paketi içeriği:

  • Kişiler apart otel, villa ve üç yıldızlı otel seçenekleri arasından kendilerine en uygun seçeneği belirleyebilir ve uygun odayı tutabilir.
  • Kişiler her şey dahil, yalnızca kahvaltı dahil ve sadece oda seçenekleri arasından kendilerine en uygun konsepti seçebilir.
  • Paketin içerisinde dalış, safari, tekne turu ve gizlikent şelalesi gezileri mevcuttur. Kişiler dilerlerse bu pakete bungee jumping ya da yamaç paraşütü gibi etkinlikleri ekletebilir. Tamamen kişinin nasıl bir tatil istediği ile alakalı olan bu seçeneklere ek olarak, ekstra geziler düşünülebilir.
  • Ölüdeniz’in merkezinde bulunan konaklama merkezlerimizden, çarşı, deniz, etkinlik alanları çok yakındır. Kişiler otel tercihini lokasyon bazlı da yapabilmektedir. Özellikle villalarımızın bir kısmı, daha sakin alanlarda bulunmaktadır.
  • En uygun fiyat seçenekleri sunulmaktadır.
Fethiye Ölüdeniz Klasik Tatil Paketi Fiyatları 2022 | 2023 | 2024 | 2025 hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 0538 920 9040 nolu hattımızı arayabilirsiniz. 

Yorum bırakın